dissabte, 23 de gener del 2016

SETMANA BLANCA 2015-2016

Aquesta setmana, de dilluns a divendres, els alumnes de l'escola Alfons I de Puigcerdà hem pogut gaudir de la participació en la Setmana Blanca i en la Setmana Esportiva que s'ha celebrat en el nostre centre.

A continuació us presentem 4 vídeos on apareixem fent les activitats pròpies de Setmana Blanca (més endavant esperem poder-vos oferir un recull de les que vam dur a terme durant la Setmana Esportiva). Es oportú destacar que, en tots 4 vídeos, les imatges s'acompanyen de la música que en Marc Puigdomènech, cantautor d'Hostalets de Balanyà, cedeix de forma totalment desinteresada a l'escola.

A més a més, cal dir que al llarg dels 4 reportatges ens podreu veure fent Esquí Alpí, Snowboard i Esquí de fons i, a més a més, també podreu veure els companys d'Educació Especial fent aquesta darrera modalitat d'esquí combinada amb una activitat de raquetes.

Finament, només volem agrair la implicació i col·laboració de totes les famíles, ja que sense vosaltres aquestes activitas serien impossibles, així com la de tots els professionals de les estacions d'esquí de Guils Fontanera i de Font Romeu pel tracte rebut i els grans consells que ens heu donat. Moltes gràcies a tothom i esperem poder repetir l'any vinent!!!

Educació Especial.



Esquí Nòrdic.

   

Esquí Alpí.

   
  
Snowboard. 
 
 

1 comentari:

  1. Fa molts anys vaig estudiar a l'Alfons I, quan encara funcionava l'escola al costat del cinema, on avui hi ha el pàrquing.
    Aleshores ja es feia la Setmana Blanca i me'n alegro molt que es mantingui aquesta fantàstica activitat.
    Però aleshores, els meus pares no es podien permetre pagar-me la participació a la Setmana Blanca per fer esquí, i jo em quedava amb la minoria que no esquiava.
    Així, al veure els vídeos d'aquesta temporada, m'he preguntat: a l'escola pública de Puigcerdà encara anar a esquiar durant la Setmana Blanca continúa sent una activitat amb un cost tant elevat com fa 30 anys reservada només a alguns? o és realment una activitat on poden participar tots els alumnes?

    ResponElimina