dilluns, 16 de gener del 2017

La nevada de Puigcerda

Fa dos dies que neva sense parar a La Cerdanya i el cert és que no ens esperàvem que hi haguès una nevada així, ja que des de que vam nèixer no nevava d'aquesta manera.

Estem molt impressionats i el que més ens agradaria de tot és poder sortir al carrer amb els nostres pares, mares i amics a jugar amb la neu.

De fet, això ho esperem fer quan tornem de l'escola a on hem arribat ben molls i molles després de caminar molt per sobre del tou de neu que ha caigut.

No us penseu que arribar a l'Alfons I ha estat una tasca fàcil, ja que ens ha costat molt sortir de casa perquè els cotxes tenien moltes dificultats per sortir dels pàrquings del poble. A més a més, els que anàvem caminant a l'escola hem pogut veure que els cotxes aparcats al carrer estaven tots plens de neu i que aquesta gairebé els hi tapava les rodes.

A hores d'ara continua nevant amb molta força, amb el que no sabem què passarà les properes hores. A continuació us deixem penjades unes quantes fotografies per a que pugueu contemplar els meravellosos paisatges que tenim al poble.

Us mantindrem informats!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada