dimarts, 9 de maig del 2017

Gaudim amb l'Acrosport!!!

L'Acrosport és un esport relativament nou que naix en el món de la gimnàstica esportiva i que, a grans trets, consisteix en realitzar diferents tipus d'acrobàcies en un temps determinat.
A nosaltres, la seva introducció a l'escola dins del currículum d'Educació Física ens és de gran ajuda per poder continuar amb el treball acrobàtic dut a terme durant els primers anys, però sobretot cal destacar-la com a una eina increïblement útil per:
  • Potenciar el coneixement que els alumnes tenen del seu propi cos, especialment, per a predre consciència de les postures que adopten a nivell de la columna vertebral.
  • Desenvolupar la identificació i estima del propi cos i el dels altres, acceptant-ne les diferències que hi ha així com llurs possibilitats d'actuació.
  • Treballar en equip de forma coordinada, basant totes les decisions del grup en el consens que sorgeix de les reflexions conjuntes que es duen a terme a cada moment.
  • Predre consciència de la necessitat que tenim d'ajudar-nos els uns als altres per tal d'aconseguir reptes cada cop més exigents, ja que no hem d'oblidar que el treball en equip ens obre noves possibilitats d'actuació.

Per tal de que pogueu veure que, a més a més, de tots aquests objectius n'assolim d'altres tant o més importants com és tenir cura dels altres o guadir i passar-ho bé mentre realitzem activitat esportiva us hem deixat un munt de fotografies en el següent enllaç!!! Esperem que en gaudiu tant com nosaltres!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada