divendres, 23 de juny del 2017

Festa de fi de curs (Cicle Mitjà i Cicle Superior)

Enguany a l'escola vam decidir apostar per un canvi en l'organització de la festa de fi de curs ja que feia uns cursos que percebíem un cert desencís en la mainada en relació a la manera com finalitzàvem el curs escolar.

Després de donar-hi força voltes vam decidir canviar el format i aventurar-nos a fer un matí de jocs al pati de l'escola. Amb aquesta finalitat vam dissenyar 17 estacions amb diferents jocs/activitats i 1 estació extra destinada a oferir, a mig matí, un petit refrigeri als/les alumnes.

El cert és que, en general, hem quedat força contents de com es va desenvolupar la jornada, pel que creiem que la prova va ser tot un èxit i ja estem pensant com podem millorar-la cara al curs vinent (estarem encantats de rebre les vostres propostes a la vegada que comenteu la notícia).

També voldríem aprofitar l'oportunitat per agrair a l'AMPA del centre totes les facilitats i aportacions que ens ha fet per poder organitzar la festa (especialment en tot el que ha implicat el refrigeri i la hidratació dels alumnes), la col·laboració dels responsables de la cuina i del menjador que ens van fer un munt d'espai a les neveres per poder disposar de l'aigua, els melons, la síndria, les pomes i les peres ben fresquetes així com de la Deborah que, un cop més, va venir al centre a fer-nos una hora de Zumba per tancar la festa amb una activitat encara més especial.

A continuació us deixem l'enllaç a l'àlbum fotogràfic de la jornada, així com el vídeo del "Mannequin Challenge" que en l'últim moment ens vam decidir a intentar. Ja veureu quina cara de felicitat i quines rialles que hi va haver durant el tot el matí!!!

Més endavant esperem poder-vos presentar un muntatge de vídeo amb més imatges. 

BON ESTIU A TOTHOM!!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada